Yhteistyö

Ilahduta asiakkaitasi tarjoamalla elokuvaelämys!

Elokuvapäivä tavoittaa laajan yleisön Turun seudulla ja kokoaa vuosittain tuhansia katsojia valkokankaiden äärelle. Scene tekee monipuolisesti yhteistyötä paikallisten yritysten, yhdistysten ja kulttuurialan toimijoiden kanssa.

Tervetuloa mukaan tekemään Elokuvapäivää ja Elokuvakaupunki Turkua!

Tervetuloa mukaan Elokuvapäivään 🍿

scene@turku.fi

Kuva yleisön takaa, satapäinen yleisö katsoo valkokankaalta elokuvaa. Taustalla valkoinen purjelaiva, kaksi suurta telakkanosturia sekä auringonlasku.
Elokuvapäivän ulkoilmanäytös Suomen Joutsenella 2021. Kuva: Ella Metsälä

Tee vaikutus ulkoilmanäytöksen valkokankaalla

Syksyisin Elokuvapäivä huipentuu suureen ulkoilmanäytökseen, jossa illan hämärtyessä esitetään kotimainen elokuva suurelta valkokankaalta.

Järjestämme ulkoilmanäytöksen aina keskeisellä paikalla Turun kaupunkia. Näytöksiä on järjestetty esimerkiksi Tuomiokirkkotorilla, Suomen Joutsenen edustalla ja Kauppatorilla.

Tapahtuma on yleisölle maksuton ja se rahoitetaan yhteistyökumppaneilla. Yhteistyökumppanimme tavoittavat laajan yleisön Elokuvapäivän markkinoinnissa, saavat näytöksessä yleisön jakamattoman huomion suurella valkokankaalla ja ovat tietysti mukana luomassa ainutkertaisia elokuvaelämyksiä koko Turun seudulle!

Ota meihin yhteyttä scene@turku.fi jos haluat mukaan mahdollistamaan turkulaista elokuvafestivaalia!

Elokuvapäivän näytös Turun Taideakatemiassa 2019. Kuva: Laura Malinen

Tavoita uusia yleisöjä omalla elokuvanäytöksellä

Jokainen Turun seudun yritys tai yhteisö voi järjestää Elokuvapäivänä oman elokuvanäytöksen. Elokuvanäytös on elämyksellinen tapa kohdata uusia asiakkaita ja ilahduttaa ennestään tuttuja kasvoja!

Maksuton elokuvanäytös on matalan kynnyksen vetonaula yleisölle ja tapahtuman yhteydessä voi esitellä toimintaansa ja tehdä oheismyyntiä.

Me hankimme toivomanne elokuvan esitysoikeuden ja vuokrakopion sekä autamme näytöksen ideoinnissa ja markkinoinnissa.

Valokuva paneelikeskustelusta, jossa neljä haastateltavaa ja yksi haastattelija istuvat harmailla sohvilla. Sohvien takana on Scenen logoilla varustettu musta seinä, sekä Elokuvapäivän liput. Paneeli on kauppakeskuksessa.
Elokuvapaneeli Hansatorilla 2023. Kuva: Laura Malinen

Tarjoa ohjelmaa tai oheispalveluita elokuvanäytöksiin

Elokuvapäivän tavoitteena on paitsi tarjota yleisölle uudenlaisia elokuvaelämyksiä, myös luoda Turun seudun yrityksille, yhteisöille ja luovan alan tekijöille uusia keinoja kohdata asiakkaita ja markkinoida toimintaansa.

Teemme mielellämme kaikenlaista yhteistyötä Elokuvapäivään.