Yhteistyö

Haluatko mukaan tekemään Elokuvakaupunki Turkua ja Elokuvapäivää?

Scene tekee monipuolisesti yhteistyötä yritysten, yhdistysten ja kulttuurialan toimijoiden kanssa. Elokuvapäivä tavoittaa laajan yleisön Turun seudulla ja kokoaa vuosittain tuhansia katsojia valkokankaiden äärelle.

Tee vaikutus ulkoilmanäytöksen valkokankaalla

Syksyisin Elokuvapäivä huipentuu suureen ulkoilmanäytökseen, jossa illan hämärtyessä esitetään Turussa kuvattu elokuva suurelta valkokankaalta. Ilahduta asiakkaitasi tarjoamalla ainutlaatuinen ulkoilmaelokuvaelämys!

Kumppanimme tavoittavat laajan yleisön Elokuvapäivän ennakkomarkkinoinnissa, saavat yleisön jakamattoman huomion suurella valkokankaalla ja ovat mukana luomassa ainutkertaisia elokuvaelämyksiä koko Turun seudulle.

Tavoita uusia yleisöjä omalla elokuvanäytöksellä

Jokainen seudun yritys tai yhteisö voi järjestää Elokuvapäivänä oman elokuvanäytöksen yhteistyössä Scenen kanssa. Me autamme näytöksen ideoinnissa, esitysoikeuksien hankkimisessa ja markkinoinnissa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tarjoa ohjelmaa tai oheispalveluita elokuvanäytöksiin

Elokuvapäivän tavoitteena on paitsi tarjota yleisölle uudenlaisia elokuvaelämyksiä, myös luoda seudun yrityksille, yhteisöille ja luovan alan tekijöille uusia keinoja kohdata asiakkaita ja markkinoida toimintaansa. Teemme mielellämme myös ohjelma- ja muunlaista yhteistyötä Elokuvapäivään ja Scenen jäsentapahtumiin liittyen.

Laita meille viestiä, niin jutellaan lisää!

 

Scene (Elokuvakaupunki Turku ry)
scene@turku.fi