Kategoria: Ajankohtaista

Syksyn Elokuvapäivä on lauantaina 7.9.2019!

Tule mukaan Elokuvapäivään!

Elokuvapäivä on jo vakiintunut, turkulaisten ja matkailijoiden rakastama kaupunkitapahtuma. Päivän aikana yritykset ja yhteisöt voivat yhteistyössä Scenen kanssa järjestää oman elokuvanäytöksen.

Tapahtuma huipentuu Scenen järjestämään ulkoilmaelokuvanäytökseen. Viime syksynä esitimme Tyttökuninkaan Turun Linnan pihalla, 2017 katsottiin Tom of Finland Aurajoen yli, ja 2016 esitettiin Luokkakokous Veritas- stadionilla.

Haluatko tavoittaa asiakkaasi ja sidosryhmäsi kokonaan uudella tavalla? Järjestä elokuvanäytös osana Elokuvapäivä -tapahtumaa tai tule kumppaniksi ulkoilmanäytökseen. Olethan yhteydessä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus! 

Tyttökuningas -elokuvan näytös 2018 Turun Linnan pihalla.

 

Kevään Elokuvapäivänä katseltiin elokuvia ympäri Turun seutua!

Kiitos kaikille Elokuvapäivän katsojille, näytöksenjärjestäjille ja yhteistyökumppaneille!

Elokuvapäivänä järjestettiin melkein 30 julkista elokuvanäytöstä ja yksityisiä näytöksiä järjestettiin sadassa kodissa. Kiitos!

Nyt kannattaa merkitä jo kalenteriin syksyn Elokuvapäivä 7.9.2019!

 

ps. Jos sinulla on kiitoksia tai kehitysehdotuksia Elokuvapäivään, laitathan viestiä www.elokuvapaiva.fi alalaidan yhteydenottolomakkeen kautta!

Elokuvapäivän koko ohjelmisto varmistunut

Torstaina 7.3. Turussa ja lähiseuduilla esitetään lähes kolmekymmentä, katsojille ilmaista elokuvanäytöstä! Valinnanvaraa on ja ohjelmistosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Elokuvapäivän ensimmäiset näytökset ovat varmistuneet!

Elokuvapäivän ensimmäiset näytökset ovat varmistuneet. Kevään Elokuvapäivästä on tulossa jälleen mahtava! Ohjelmaa julkaistaan sitä mukaa kun elokuvat ja näytöspaikat varmistuvat. Näytöksiä lisätään pitkin helmikuuta aina Elokuvapäivään asti, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Näytöksiä pääset selaamaan tästä.

Kevään Elokuvapäivä on 7.3.2019!

Perinteikästä Elokuvapäivää vietetään jälleen Turussa torstaina 7.3.2019. Elokuvapäivänä Turun alueen yrityksillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus järjestää yhteistyössä Scenen kanssa elokuvanäytöksiä. Yhteistyökumppaneiden tarjoamia, katsojille maksuttomia näytöksiä tullaan järjestämään koko päivän ajan ympäri kaupunkia.

 

Haluatko järjestää oman elokuvanäytöksen? Olethan yhteydessä sähköpostitse scene@turku.fi

 

Elisa Viihde -koodeilla suuri kysyntä Elokuvapäivänä

Elokuvapäivän Elisa Viihde -koodeja haettiin tänä vuonna enemmän kuin koskaan – upeaa että niin moni on innostunut viettämään Elokuvapäivää myös kotoa käsin! Valitettavasti koodien rajallisen määrän ja suuren kysynnän vuoksi koodeja ei riittänyt tällä kertaa aivan kaikille halukkaille. Koodit jaettiin aikajärjestyksessä ja niitä annettiin 1 kpl / henkilö.

Elokuvapäivää pääsee onneksi viettämään myös moniin erilaisiin ilmaisnäytöksiin ympäri kaupunkia!

Tutustu Elisa viihteen elokuvatarjontaan maksutta Elokuvapäivänä!

Tiesitkö, että kuka tahansa voi vuokrata elokuvia Elisa Viihteestä? Tutustu tuhansien leffojen tarjontaan, löydä suosikkisi ja katso millä laitteella haluat – ilman kuukausimaksua.
 
Elokuvapäivänä Elisa viihde tarjoaa mahdollisuuden tutustua elokuvatarjontaansa maksutta! Tilaa koodi Elokuvapäivän verkkosivuilta ja nauti elokuvasta perheen tai ystävien kesken.
 
Huom! Elisa Viihteen tarjoamat koodit on tarkoitettu ainoastaan kotona katsottavaksi, eivät julkisiin näytöksiin. Koodeja on rajattu määrä. Tilaa koodi la 8.9. klo 11. mennessä.
Klikkaa kohtaa ”järjestä näytös” ja sen jälkeen ”yksityinen henkilö” niin pääset tilaamaan koodin!