Syksyn leffanäytöksiä julkistetaan nyt!

Julkaistu 14.8.2023

Syksyn leffanäytöksiä julkistetaan nyt!

Turkulaiseen kaupunkifestivaaliimme on jälleen liittynyt joukko paikallisia toimijoita ilahduttamaan kaupunkilaisia maksuttomilla elokuvanäytöksillä syyskuun ensimmäisenä lauantaina.

Sää selkenee ja Elokuvapäivä lähestyy – luvassa on uudempaa ja vanhempaa leffaa monenlaiseen makuun! Lisäämme nyt kovaa tahtia näytöstietoja nettisivuillemme ja julkaisemme jokaisesta elokuvasta esittelyn somekanavissamme tämän ja ensi viikon aikana. Kannattaa siis aktiivisesti käydä kurkkimassa kasvavaa leffakattaustamme ja nyt viimeistään laittaa päivä kalenteriin!

Lauantai-illan hämärtyessä Elokuvapäivä huipentuu Scenen järjestämään suureen ulkoilmanäytökseen, jonka mahdollistaa ihanat paikalliset yhteistyökumppanimme. Lisää tietoa tästä kotimaisen elokuvan spektaakkelista on luvassa aivan lähipäivinä.

Elokuvapäivän ohjelma

Elokuvapäivänä lauantaina 2.9.2023 elokuvia katsotaan aamusta iltaan ainutlaatuisissa paikoissa Turussa ja Kaarinassa. Elokuvat ovat kuin pieniä vierailuja toisissa maailmoissa ja Elokuvapäivä on ilmainen maailmanympärysmatka – kaikkiin näytöksiin on vapaa pääsy, tervetuloa!

Tutustu Elokuvapäivän leffatarjontaan sekä kunkin näytöksen tietoihin ohjelmasivullamme.

Ohjelma täydentyy 18.8. asti.

Elokuvapäivän somekanavat

Somekanavamme kannattaa ottaa seurantaan, niin saat nopeasti viimeisimmät päivitykset tietoosi! Järjestämme somessa myös elokuvateemaisia tempauksia. Perinteeksi on jo muodostunut esimerkiksi arpoa leffalippuja Kino Dianan elokuvateatteriin, joka palvelee elokuvan ystäviä ympäri vuoden, kun taas Elokuvapäivä on vain kahdesti vuodessa.

Elokuvapäivä 2.9.2023 Facebook-tapahtuma: facebook.com/events/764835402078776/

Scene Turku Facebookissa: facebook.com/sceneturku
Elokuvapäivä Instagramissa: instagram.com/elokuvapaiva
Elokuvapäivä TikTokissa: tiktok.com/@elokuvapaiva

Lisätietoja

Elokuvapäivän tuottaja
Sami Snällström
0440319799
scene@turku.fi
www.elokuvapaiva.fi

Tuotantoharjoittelijamme Arttu kävi katsomassa Barbien ja pohtii, että Oppenheimer olisi vielä katsastettava. Kenties molemmat nähdään ensi vuoden Elokuvapäivänä?
Kuva: Sami Snällström / Scene
Elokuvapäivän logo. Syksyn Elokuvapäivää 2023 juhlitaan sinivihreällä väriteemalla.

Jaa sosiaalisessa mediassa