Syksyn Elokuvapäivä vietetään 2.9.2023

Julkaistu 29.6.2023

Syksyn Elokuvapäivä vietetään 2.9.2023

Turku täyttyy jälleen elokuvilla syyskuun ensimmäisenä lauantaina! Syksyn Elokuvapäivä vietetään 2.9.2023 ja ilta huipentuu yhteistyökumppanien tarjoamaan suureen ulkoilmanäytökseen. Kaikki näytökset ovat yleisölle maksuttomia!

Turkulainen kaupunkifestivaali Elokuvapäivä valaisee kaupunkia monipuolisella tarjonnalla kotimaisia ja ulkomaisia leffoja, erilaisista genreistä, erilaisissa paikoissa. Elokuvapäivän yleisö pääsee tutustumaan paikallisiin toimijoihin heidän tarjoamansa elokuvaelämyksen merkeissä – näytöksen voi järjestää mikä tahansa yritys, yhdistys tai muu paikallinen toimija. Tapahtuman koordinoi turkulainen yhdistys Scene, viralliselta nimeltä Elokuvakaupunki Turku ry.

Tapahtuman ohjelma julkaistaan elokuussa.

Haluatko järjestää elokuvanäytöksen? Tervetuloa syksyyn mukaan!

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse scene@turku.fi tai verkkosivujen ”järjestä näytös” -lomakkeella, niin suunnitellaan yhdessä asiakkaillenne unohtumaton elokuvakokemus! Osallistumismaksu kattaa elokuvien esitysoikeudet, esityskopiot ja markkinoinnin osana Elokuvapäivää. Autamme mielellämme myös elokuvien valinnassa ja näytösten ideoinnissa. Näytöksenjärjestäjäksi ehtii ilmoittautua 18.8. asti.

 

Harjoittelijaksi / vapaaehtoiseksi

Scene hakee syksyn Elokuvapäivään tapahtumista ja elokuvista innostunutta tuotantoharjoittelijaa elo-syyskuulle. Lähetä vapaamuotoinen hakemus meille sähköpostitse scene@turku.fi 24.7. mennessä! Harjoittelu on palkaton, joten toivomme, että voit lukea harjoittelun osaksi opintojasi. Työaika on sovittavissa ja osittainen etätyö mahdollista ennen tapahtumaa.

Haemme lisäksi ulkoilmanäytökseen 2.9. vapaaehtoisia apukäsiksi. Lähetä meille sähköpostia scene@turku.fi, jos haluat mukaan tekemään Elokuvapäivää!

 

Lisätietoja

Elokuvapäivän tuottaja
Sami Snällström
0440319799
scene@turku.fi
www.elokuvapaiva.fi

Turun Taideakatemian lyhytelokuvat ihastuttivat kevään Elokuvapäivänä Taideakatemian opiskelijayhdistyksen järjestämässä approkierroksessa. Kuva: Oiva Heinonen

Jaa sosiaalisessa mediassa