Syksyn Elokuvapäivä 3.9. tulee taas!

Julkaistu 28.6.2022

Elokuvapäivä tulee taas! Syksyn Elokuvapäivää vietetään perinteiseen tapaan syyskuun ensimmäisenä lauantaina, 3.9.2022.

Vuosittainen Elokuvapäivä muuttaa Turun lähiseutuineen suureksi elokuvanäyttämöksi ja kerää tuhansia kaupunkilaisia valkokankaiden ääriin.

Elokuvia katsellaan koko päivän ajan erilaisissa paikoissa – sellaisissakin, joissa elokuvia ei välttämättä ole totuttu näkemään.

Tapahtuman ohjelma julkaistaan myöhemmin!

Haluaisiko edustamasi yritys tai yhdistys järjestää Elokuvapäivänä oman leffanäytöksen ja tavoittaa asiakkaita uudella tavalla?

Etsimme nyt yrityksiä, yhdistyksiä ja muita tahoja, jotka haluaisivat järjestää kaupunkilaisille yhden tai useamman elokuvanäytöksen omissa tiloissaan. Mikä tahansa Turun seudulla toimiva yritys, yhdistys, seura tai porukka voi järjestää Elokuvapäivänä oman elokuvanäytöksen yhteistyössä Scenen kanssa.

Näytöksen järjestäminen on helppoa, sillä Scene auttaa näytösten ideoinnissa, hankkii elokuvien esitysoikeudet, esityskopiot (dvd tai bluray) ja markkinoi näytöksiä osana Elokuvapäivää.

Näytökset ovat pääsymaksuttomia, joten ne ovat helppo tapa tavoittaa uusia asiakkaita, myydä oheispalveluita sekä tuoda omaa toimintaa näkyviin uudesta elämyksellisestä näkökulmasta.

Ota yhteyttä scene@turku.fi, niin suunnitellaan yhdessä asiakkaillenne unohtumaton elokuvakokemus!

Sumennettu kuva jokirannassa olevasta valkokankaasta, jolta satapäinen yleisö katsoo elokuvaa. Taustalla on auringonlasku, iso telakkanosturi ja purjelaivan nokka. Sumennetun kuvan päällä on pinkki Elokuvapäivän logo vasemmalla, ja oikeassa alanurkassa Scene Turun logo. Keskellä alhaalla kuvassa on valkoisella tekstillä päivämäärä kolmas yhdeksättä 2022.

Jaa sosiaalisessa mediassa