Suurkiitos kaikille Elokuvapäivän katsojille, näytösten järjestäjille ja yhteistyökumppaneille!

Julkaistu 9.3.2020

 

Suurkiitos kaikille Elokuvapäivän katsojille, näytösten järjestäjille ja yhteistyökumppaneille upeasta Elokuvapäivästä!

Elokuvanäytöksiä järjestettiin tänä keväänä yli kaksikymmentä ja ohjelmaa riitti aamusta iltaan. Monessa näytöksessä saatiin kuulla tekijävierailta elokuvien tekemisestä, kuulla sisäpiirin tietoa kuvauspaikoista tai nauttia livemusiikista ja herkullisista leffaeväistä!

Hansakorttelin  Elokuvapaneelikeskustelu kokosi koolle täyden yleisön kuulemaan alan ammattilaisten kokemuksia ja näkemyksiä. Elokuvatuottaja Markus Selin, ohjaaja Petri Kotwica sekä käsikirjoittaja Satu Rasila keskustelivat elokuvien tekemisestä, alan töistä ja rooleista sekä jakoivat omat vinkkinsä aloitteleville elokuvien tekijöille.

Keskustelun jälkeen iloksemme esittäytyivät nuoret Negorhanin legenda – Pelgir -elokuvan tekijät sekä paikalliset elokuvakerhot Kinokopla sekä Mystery Dynamo Theater 3000.

Elokuvapaneelikeskustelun tarjosivat Elokuvapäivän yhteistyökumppanit Hansakortteli ja Leipomo Rosten. Hansakortteli, kaupunkilaisten oma tila, tarjosi tapahtumalle upeat puitteet ja Rostenin Lysti-keksit pitivät suun hymyssä vielä keskustelun jälkeenkin!

PS. Jos sinulla on kiitoksia tai kehitysehdotuksia Elokuvapäivään, laitathan viestiä www.elokuvapaiva.fi alalaidan yhteydenottolomakkeen kautta!

 

Jaa sosiaalisessa mediassa