Miten järjestän oman elokuvanäytöksen?

Julkaistu 7.2.2022

Tule kanssamme tekemään kaikkien yhteistä elokuvatapahtumaa!

Kaikki alueen yritykset, yhdistykset ja seurat voivat järjestää päivän aikana julkisen elokuvanäytöksen omissa tiloissaan yhteistyössä Scenen kanssa.

Katsojille maksuttoman elokuvanäytöksen pitäminen on helppo ja turvallinen tapa tavoittaa, kohdata ja ilahduttaa asiakkaita, esitellä toimintaansa uudesta näkökulmasta sekä tehdä oheismyyntiä. 

Kuva: Sonja Tolonen

Näytöksen järjestäminen on helppoa, sillä Scene 

  • Hankkii elokuvien esitysoikeudet ja esityskopiot (dvd tai bluray) 
  • Markkinoi näytöksiä (some, verkkosivut, printti- ja ulkomainonta, mediatiedotus)
  • Auttaa elokuvan valinnassa ja tapahtumasi ideoinnissa

Tarvitset vain esittämiseen sopivan tilan ja tekniikan (vaikka tavallisen kokoustekniikan, projektorin tai television ja dvd/bluray-soittimen). Opastamme mielellämme myös esitystekniikan vuokraamisessa, mikäli se on tarpeen.

Mitä osallistuminen maksaa?

Osallistumishinta (normaalisti yhdistys 149€ / yritys 317 €) kattaa elokuvan esitysoikeudet, esityskopion ja näytöksen markkinoinnin osana Elokuvapäivää verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa, ohjelmajulisteissa sekä muussa mainonnassa. Samaa elokuvaa voit esittää yleensä useammankin kerran päivän aikana ilman lisäkustannuksia, mikäli mieleinen elokuva löytyy kumppanimme valikoimista!

Mitä elokuvia voi esittää?

Elokuvapäivässä voi esittää minkä tahansa elokuvan, kunhan esitysoikeudet saadaan sovittua. Saatavilla olevia elokuvia pääset selaamaan täällä: www.elokuvalisenssi.fi

Voit toivoa mitä tahansa elokuvaa, niin selvitämme esitysmahdollisuudet elokuvan tekijöiltä tai levittäjältä.

Oheisohjelma

Autamme mielellämme ideoimaan elokuvan oheen myyntiäsi ja yrityksesi tunnettuutta edistävää ohjelmaa. Tämä voi olla vaikka tähtivieraita, keskustelutilaisuuksia, kävijöitä osallistavia kisoja tai visoja, tai ehkäpä elokuvan teemaan sopiva leffaherkkupaketti!

Laita meille viestiä, niin toteutetaan asiakkaillesi yhdessä virkistävä leffakokemus!

scene@turku.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa