Haluatko avustajaksi elokuvaan?

Julkaistu 15.8.2019

Elokuvakaupunki Scene ry järjestää syksyn Elokuvapäivän hengessä elokuva-avustajarekisterikuvauksen tiistaina 27.8. klo 15-18 Wiklundin 3. kerroksen Tapahtumatorilla.

Valkokankaalle pääsy on monen unelma, ja nopein tie tähän on usein elokuva-avustajana toimiminen. Länsi-Suomen elokuvakomission elokuva-avustajarekisterin kautta kenestä vain voi tulla elokuva-avustaja! 

Elokuva-avustajat toimivat taustanäyttelijänä elokuvissa ja sarjoissa. Avustaja saattaa siis löytää itsensä mitä erilaisimmista tilanteista, kuten kahvilan asiakkaana tai vaikka keskiaikaisen hoviväen jäsenenä.  Joskus avustajan rooli on myös suurempi, ja siihen saattaa kuulua myös vuorosanoja. Ennen kaikkea elokuva-avustajarekisterin jäsenet pääsevät näkemään elokuvan taian omin silmin ja ovat tärkeä osa uskottavan elokuvan maailman luomisessa.

Tilaisuudessa pääsee helposti liittymään ja päivittämään kuvansa ja tietonsa avustajarekisteriin. Tarvetta avustajille myös on, sillä syksyllä 2019 Turun seudulla kuvataan useampaakin suurta sarjaa. 

Facebook-tapahtumaan TÄSTÄ  !

 

Jaa sosiaalisessa mediassa