Elokuvapäivän illan kruunasi Onnenonkija Paavo Nurmen stadionilla

Julkaistu 12.10.2020

 

Elokuvapäivänä järjestettiin toistakymmentä julkista elokuvanäytöstä eri puolilla kaupunkia, yli 100 yksityistä kotinäytöstä Elisa Viihteen parissa sekä drive in -etkot Metsämäen raviradalla. Illan kruunasi Onnenonkija -ulkoilmanäytös Paavo Nurmen stadionilla.

Ennen elokuvaa kuultiin elokuvan tähdeltä Olavi Uusivirralta muistoja elokuvasta ja sen kuvauksista Turusta. Ilta oli kaunis, tunnelma lämmin ja ihanan iloinen elokuva juuri sitä, mitä tähän hämärtyvään syksyyn kaivattiin. Elokuva hymyilytti, nauratti ja näytös päättyi aplodien saattelemana. Huikea ilta, kiitos kaikille katsojille ja yhteistyökumppaneille!

Turussa kuvatun elokuvan esittäminen turkulaisella maamerkillä on Elokuvapäivän perinne, jolla haluamme näyttää miten upea elokuvakaupunki Turku on, niin livenä kuin valkokankaalla.

Paavo Nurmen stadion on paitsi keskeinen paikka Turussa, sen tilava katsomo tarjosi myös upeat puitteet turvallisen elokuvanäytöksen järjestämiseen. Katsomossa noudatettiin 2 m turvavälejä, sisääntulossa desinfioitiin kädet ja jaettiin Liedon Säästöpankin kasvomaskeja.

Ulkoilmanäytöksen kaupunkilaisille tarjosivat Turun Yrittäjät, Pohjola Rakennus, Vincit,Turun Sanomat ja Liedon SäästöpankkiKiitos yhteistyökumppaneille tapahtuman mahdollistamisesta!

Katsomossa viltin suojissa oli lämmin tunnelma.

Jaa sosiaalisessa mediassa