Harjoittelijaksi Elokuvapäivään?

Julkaistu 7.12.2021

Tuotantoharjoittelija

Scene (Elokuvakaupunki Turku ry) hakee tapahtumista ja elokuvista innostunutta harjoittelijaa kevään Elokuvapäivän (to 3.3.2022) tuotantoon. 

Harjoittelija pääsee osaksi turkulaisten rakastaman elokuvatapahtuman järjestämistä, saa hyvät verkostot Turun kulttuurikentällä ja monipuolisesti kokemusta tapahtumatuotannosta sekä markkinoinnista ja viestinnästä. 

Elokuvapäivä

Elokuvapäivä on jo perinteinen kaupunkitapahtuma, joka muuttaa Turun lähialueineen suureksi elokuvanäyttämöksi kahdesti vuodessa, kun paikalliset yritykset ja yhteisöt esittävät elokuvia yhteistyössä Scenen kanssa. Yleisö pääsee nauttimaan kymmenistä maksuttomista elokuvanäytöksistä eri puolilla kaupunkia.

Syksyisin tapahtuma huipentuu Scenen koordinoimaan päänäytökseen, joissa on viime vuosina katsottu Turussa kuvattuja elokuvia mm. Aurajoen yli, Paavo Nurmi Stadionilla ja Suomen Joutsenella.

Harjoittelu

Harjoittelija avustaa yhteistyönäytösten koordinoinnissa sekä tapahtuman markkinointiviestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. Mahdollisia työtehtäviä ovat mm. someviestintä, nettisivujen sisällöntuotanto sekä näytösten koordinointiin liittyvät tehtävät. Voit vaikuttaa työnkuvaasi oman kiinnostuksesi, vahvuuksiesi sekä oppimistavoitteidesi mukaan!

Mitä toivomme sinulta?

  • Soveltuvaa koulutusalaa (esim. kulttuurituotanto, viestintä tai liiketoiminta)
  • Hyviä tiimityötaitoja
  • Oma-aloitteisuutta
  • Intohimoa tapahtumia ja elokuvakulttuuria kohtaan
  • Arvostamme aiempaa kokemusta tapahtumatuotannosta, viestinnästä ja/tai asiakaspalvelusta, mutta tärkeintä on reipas asenne sekä into tehdä ja oppia uutta!

Harjoittelu on palkaton, joten toivomme, että voit lukea harjoittelun osaksi opintojasi. Harjoittelu alkaa tammikuun puolivälissä ja päättyy joustavasti maaliskuussa tapahtuman jälkeen. Työaika on sovittavissa ja osittainen etätyö mahdollista ennen tapahtumaa.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen scene@turku.fi viimeistään su 26.12.2020.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi pian!

Lisätietoja:

Ella Metsälä, tuottaja
ella.metsala@turkubusinessregion.com
050 4989 329 (arkisin klo 9-15)

www.elokuvapaiva.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa