Elokuvapäivän Etkot Metsämäen raviradalla 9.10!

Julkaistu 4.9.2020

Tänä syksynä Elokuvapäivän tunnelmiin päästään jo perjantaina 9.10, kun Metsämäen ravirata järjestää huikeat Elokuvapäivän Etkot! 

Metsämäen raviradalla nähdään Tuukka Temosen upea Aika Jonka Sain -elokuva. Ilmaistapahtumassa saat seurata elokuvaa joko drive-in tyyliin omasta autosta Metsämäki areenan viistetyllä pihalla tai Ravintola Metsämäessä herkullisten tarjoilujen ja kylmän juoman äärellä.

Turun raviradalla Metsämäessä on luvassa lokakuinen superviikonloppu 9.-11.10. Turku Globe Trotter nimeä ensimmäistä kertaa kantava tapahtuma alkaa perjantaina Elokuvapäivän ennakkonäytökselläKinotour rakentaa elokuvan esitystekniikan ja jättikankaat sekä ulos, että Ravintola Metsämäkeen. Elokuvaa voi seurata joko drive-in tyyliin omasta autosta Metsämäki areenan viistetyllä pihalla tai Ravintola Metsämäessä herkullisten tarjoilujen ja kylmän juoman äärellä. Ilmaisnäytöksen avaa elokuvan ohjaaja Tuukka Temonen.  

Aika jonka sain kertoo uskomattoman, tositapahtumiin pohjautuvan suomalaisen naisen selviytymistarinan. Jaana on ravintoloitsija ja kahden lapsen äiti, jonka vapaa aika menee ratsastuksen parissa. Jaana elää yhdessä karismaattisen, mutta äkkipikaisen miesystävänsä Markon kanssa. Jaanan elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän halvaantuu vakavassa onnettomuudessa. 

Metsämäessä tapahtumat jatkuvat lauantaina ja sunnuntaina Turku Globe Trotter tapahtumalla, jossa ravataan mm. Pohjoismaiden Mestaruuslähdöt kärry- ja montélähdöissä ja mahtavat kasvattajakruunufinaalit. Luvassa on Pohjoismaiden parasta raviurheilua ja paljon muuta ohjelmaa lauantaina klo 16 alkaen ja sunnuntaina klo 15 alkaen. 

Lisätiedot: www.turunhippos.fi

 

Jaa sosiaalisessa mediassa