Avustajarekisterin kuvaukset Wiklundilla keskiviikkona 21. helmikuuta 2024

Julkaistu 13.2.2024

Avustajarekisterin kuvaukset Wiklundilla keskiviikkona 21. helmikuuta 2024

Haluatko valkokankaalle? 💕⭐️🎬

Länsi-Suomen elokuvakomissio ja Scene Turku järjestävät keskiviikkona 21.2.2024 klo 15-17 tulevan Elokuvapäivän hengessä elokuva-avustajarekisterikuvaukset Wiklund-keskuksen 3. kerroksen Tapahtumatori eWentillä.


Valkokankaalle pääseminen on monen haave. Usein nopein tie tähän on toimia elokuva-avustajana. Elokuva-avustajaksi taas voi päästä esimerkiksi Länsi-Suomen elokuva-avustajarekisterin kautta.

Elokuva-avustajarekisterikuvauksiin voi osallistua kuka tahansa elokuvista kiinnostunut, joka haluaisi mukaan avustamaan Turussa ja Turun alueella kuvattavia elokuvia tai tv-sarjoja. Kuvauksissa otetaan osallistujista valokuvat avustajarekisteriä varten ja autetaan tarpeen tullen liittymään rekisteriin netissä. Tilaisuudessa pääsee sekä liittymään että päivittämään omat tietonsa ja kuvansa avustajarekisteriin.

Elokuva-avustajat toimivat taustanäyttelijänä elokuvissa ja sarjoissa. Avustaja saattaa siis löytää
itsensä mitä erilaisimmista tilanteista, kuten ravintolan asiakkaana tai vaikka keskiaikaisen hoviväen jäsenenä. Ennen kaikkea elokuva-avustajarekisterin jäsenet pääsevät näkemään elokuvan taian omin silmin ja heillä on tärkeä rooli uskottavan elokuvamaailman luomisessa.

Innokkaita avustajia onkin liittynyt rekisteriin vuosien varrella jo lähes 1 500. Turun seudulla kuvaavat elokuva- ja tv-tuotannot hyödyntävät avustajarekisteriä jatkuvasti sopivien avustajien löytämisessä.

Avustajarekisterissä oleville lähetetään sähköpostiin Turun seudulla kuvattavien elokuvien ja tv-sarjojen avustajahakuja, ja tuotannot voivat olla myös suoraan yhteydessä rekisteriläiseen. Alueella kuvaavat tuotannot tarvitsevat kaikenlaisia ihmisiä erilaisiin rooleihin, ja rekisterin avulla tuotannot ja innokkaat avustajat löytävät siis toisensa.

Scene Turku kokoaa yhteen kaiken elokuviin liittyvän Turun seudulla ja tarjoaa ennennäkemättömiä elokuvaelämyksiä ja -kokemuksia. Scenen kautta löydät tietoa Turussa esitettävistä elokuvista, erikoisnäytöksistä, kuvauksista, ensi-illoista ja muista tapahtumista ja uutisista.

Scene eli Elokuvakaupunki Turku ry järjestää Elokuvapäivän kaksi kertaa vuodessa. Kevään 2024 Elokuvapäivänä 7. maaliskuuta koko Turku muuttuu elokuvanäyttämöksi yritysten ja yhdistysten järjestäessä elokuvanäytöksiä ympäri kaupunkia.


Länsi-Suomen elokuvakomission ja Scene Turun elokuva-avustajarekisterikuvaukset
keskiviikkona 21.2.2024 klo 15-17 Wiklund-keskuksen 3. kerroksen Tapahtumatori eWentillä.

Kevään Elokuvapäivä 7. maaliskuuta Turussa ja Turun naapuristossa.

Avustajarekisterikuvaukset Wiklundilla keskiviikkona 21. helmikuuta 2024.

Liity Scenen avustajarekisteriin täällä:

sceneturku.com/avustajarekisteri

lyyti.fi/reg/avustajarekisteri

Jaa sosiaalisessa mediassa