ULKOILMAELOKUVA: Onnenonkija

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 10/10/2020
18:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Paavo Nurmen stadion

Kategoriat


Elokuvapäivä 10.10. huipentuu ainutkertaiseen ulkoilmaelokuvanäytökseen! Paavo Nurmen stadion muuttuu Turussa kuvatun hurmaavan Onnenonkija-elokuvan näyttämöksi, kun elokuva katsotaan illan hämärtyessä suurelta valkokankaalta. Ilmaisnäytöstä avaamaan saapuu elokuvan tähti Olavi Uusivirta.

Onnenonkija kertoo lifestyle-bloggaaja Marjasta (Minka Kuustonen), joka painii kroonisen rahapulan kanssa. Marja törmää vaatimattomaan perijäpoika Olaviin (Olavi Uusivirta), joka haluaisi olla vain ihan tavallinen. Onnenonkija on kuvattu Turussa vuonna 2016 ja tarinasta löytyykin monta tuttua maisemaa Aurajokivarresta aina Raisioon saakka. 

Elokuvan on käsikirjoittanut Pekko Pesonen (mm. Napapiirin sankarit ja Napapiirin sankarit 2, Jättiläinen) ja ohjannut Ville Jankeri (Pussikaljaelokuva) ja tuottanut Helsinki-filmi.

Paavo Nurmen stadion on paitsi upea turkulainen maamerkki, mutta sen tilava katsomo antaa myös hyvät puitteet turvallisen elokuvanäytöksen järjestämiselle. Normaaleissa olosuhteissa katsomossa on 2000 paikkaa, joista ulkoilmanäytöksessä otetaan käyttöön vain n. 500. Katsomossa noudatetaan turvavälejä, hyvää käsihygieniaa ja Liedon Säästöpankki tarjoaa katsojille kasvomaskit.

Ulkoilmaelokuvanäytöksen mahdollistavat Turun Yrittäjät, Pohjola Rakennus, Vincit, Turun Sanomat ja Liedon SäästöpankkiKatsomoon pääsee klo 18 alkaen ja itse elokuvanäytös avataan noin klo 19.

Onnenonkija-näytös on ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti. Varaa oma paikkasi Paavo Nurmen stadionin katsomosta täältä: www.lyyti.in/paavonurmi3

_______________________________________________________________________

Kaikki Elokuvapäivän näytökset järjestetään viranomaisten suosituksia noudattaen. Näytöksen katsojamäärä rajataan niin, että kaikille voidaan taata mukava ja turvallinen elokuvakokemus.

💛 Näytöksessä noudatetaan turvavälejä. Pidäthän vähintään 1m turvavälin muihin elokuvan ystäviin myös jonotustilanteissa. Katsomossa jätäthän turvavälin muihin kuin omaan seurueeseesi. Henkilökunta auttaa tarvittaessa oman paikan löytämisessä.
💛 Näytöksessä huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Näytöspaikalta löytyy käsidesiä – käytäthän sitä.  Stadionin wc-tiloissa on mahdollista pestä kädet saippualla ja vedellä.
💛 Ethän saavu näytöksiin kipeänä tai oireisena. Jos flunssa iskee tapahtumapäivänä, muistathan että Elokuvapäivään voi osallistua myös kotona ja somessa #elokuvapäiväkotona!

 

Kuva: Jussi Virkkumaa


Kuva: Jussi Virkkumaa

 

Takaisin etusivulle