Trivial Zero

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 04/09/2021
20:00 - 22:00

Tapahtumapaikka
Bar Ö

Kategoriat


Bar Ö:ssä nähdään turkulaistaustaisten Jenny Mildin ja Jack Balancen luoma teos Trivial Zero, joka on yhdistelmä kokeellista musiikkia ja installaatiotaidetta!

Yhtyeen juuret ovat videotaiteessa, ja kaksikko tunnetaan myös töistään turkulaisessa Videokaffe-mediataideryhmässä. Trivial Zeron keikat pohjautuvat improvisaatiolle, itse rakennettujen soittimien käsitetaiteelle ja improvisaatiolle. Yhtye vannookin aina esitysten ainutkertaisuuteen, ja se on tunnettu siitä, että samaa keikkaa ei vedetä kahta kertaa. Yllätyksiä on tälläkin kertaa varmasti luvassa. Korvatulpat mukaan!

Esitys alkaa klo 20:00. Näytös on ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään saapumisjärjestyksessä.

Näytös on osa Suomalaisen elokuvan festivaalia, joka järjestetään kolmannenkymmenennen kerran 2.–5. syyskuuta 2021. Tarjolla on tiivis kattaus kotimaista elokuvaa, kiinnostavia teemasarjoja ja vieraita.

Ikäraja: K20

Yleisömme ja kaikkien elokuvan ystävien turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikki näytökset järjestetään viranomaisten ohjeita noudattaen. Katsomopaikat on rajattu niin, että näytöksiin on turvallista tulla ja hygieniasta pidetään hyvää huolta. Huomiothan sinäkin osallistuessasi muut elokuvan ystävät:
💛 Tulethan vain terveenä.
💛 Pidä 2 metrin turvaväli muihin.
💛 Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä kaikissa tapahtumissa.
💛 Muista pestä ja desinfioida kädet usein ja huolellisesti.
💛 Yski ja aivasta hihan yläosaan tai kertakäyttönenäliinaan.
💛 Suosi kortti- ja lähimaksua käteisen sijaan.
💛 Pidä Koronavilkku päällä ja noudata sen ohjeita.

Takaisin etusivulle