The Great Gatsby

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 08/09/2018
20:00 - 22:30

Tapahtumapaikka
Teatro-sali, Logomo

Kategoriat


LOGOMO & SUNBORN CATERING ESITTÄÄ: The Great Gatsby!

The Great Gatsbyn keskiössä on aloitteleva kirjailija Nick Carraway (Tobey Maguire), joka saapuu keskilännestä New Yorkiin keväällä 1922 ja tutustuu kaupunkiin, jonka moraalin kieltolaki on höllentänyt, jossa jazz soi ja naisten korut kimmeltävät kilpaa kattokruunujen kanssa.

Jahdatessaan omaa amerikkalaista unelmaansa Nick tutustuu naapuriinsa, salaperäiseen miljonääri Jay Gatsbyyn (Leonardo DiCaprio), joka järjestää huvilallaan hulppeita juhlia ja josta liikkuu toinen toistaan uskomattomampia huhuja. Samaan seurapiiriin kuuluvat myös Nickin serkku Daisy (Carey Mulligan) ja tämän siniverinen aviomies Tom Buchanan (Joel Edgerton).

Nick pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä superrikkaiden naapuriensa kiehtovaa maailmaa; heidän unelmiaan, juoniaan ja petoksiaan. Näistä hän kirjoittaa tarinan, jossa mahdoton rakkaus, vilpittömät unelmat ja väistämätön tragedia kohtaavat uskomattomalla tavalla.  

Baz Luhrmannin elokuva perustuu F. Scott Fitzgeraldin klassikkoromaaniin Kultahattu. 

Logomon Teatro-salissa on mahdollista nauttia elokuvasta asianmukaisten näyttävien ja maistuvien cocktailien kanssa. Teatron baarimikot ovat luvanneet pistää parastaan. Gatsby-henkisestä pukeutumisesta annamme erityisesti plussaa!

K18 (elokuva K12) 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=rARN6agiW7o 

Takaisin etusivulle