Se mieletön remppa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 10/10/2020
19:00 - 20:45

Tapahtumapaikka
Aalto Yökerho

Kategoriat


Aalto Yökerho esittää Elokuvapäivänä Sami Hedbergin ja Kiti Kokkosen tähdittämän hillittömän komedian Se mieletön remppa!

Se mieletön remppa kertoo pariskunnasta, joka perii unelmiensa talon ja joutuu keskelle kaikkien aikojen remonttioperaatiota. Emännän suuret suunnitelmat ja isännän riittämättömät taidot uhkaavat sortaa pariskunnan unelmat täydellisestä kodista. Luvassa on todellinen remonttipainajainen, jolle on lupa nauraa. Elokuva on saanut ensi-iltansa tämän vuoden keväällä 2020.

Elokuva esitetään päivän aikana neljä kertaa:

klo 13.00, klo 15.00, klo 17.00 ja 19.00

Paikkoja on rajoitetusti. Suosittelemme ilmoittautumaan näytökseen ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@aaltoyokerho.fi. Kerrothan viestissä nimesi ja mihin näytökseen ilmoittaudut.

Elokuvapäivä järjestetään viranomaisten suosituksia noudattaen. Pyydämme myös osallistujia huomioimaan turvavälit ja pitämään huolen hygieniasta, huomioiden muut katsojat sekä näytöksiä järjestävät tahot. Pidetään yhdessä huolta meidän yhteisestä turvallisuudesta.

💛 Pidäthän 1-2 metrin turvavälin muihin elokuvan ystäviin.
💛 Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä, vaikka katsomoissa huolehditaankin turvaväleistä.
💛 Muista pestä ja desinfioida kädet usein ja huolellisesti.
💛 Muista yskiä tai aivastaa puhtaaseen nenäliinaan tai hätätapauksessa hihaan.
💛 Huomioi riskiryhmään kuuluvat.
💛 Älä saavu näytöksiin kipeänä. Jos flunssa iskee tapahtumapäivänä, muistathan että Elokuvapäivään voi osallistua myös kotona ja somessa #elokuvapäiväkotona!

 

Ikäraja: K18

Takaisin etusivulle