Rocketman

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 10/10/2020
19:00 - 21:15

Tapahtumapaikka
KINO-sali, Logomo

Kategoriat


Turun seudun Seta & Vinokino esittää Logomossa Elokuvapäivänä vuonna 2019 ensi-iltansa saaneen musiikintäyteisen Rocketmanin!

Rocketman kertoo inspiroivan tarinan Elton Johnin läpimurron vuosista. Lapsinerosta ja ujosta pianistista Reginald Dwightista kuoriutuu kansainvälinen supertähti, jonka elämää kuitenkin varjostavat huono itsetunto ja epävarmuus omasta seksuaalisuudesta. Elokuvan tarinaa kuljettavat Elton Johnin rakastetuimmat kappaleet, jotka esittää nimikkoroolissa loistava tähti Taron Egerton. Rocketman käsittelee myös Eltonin suhdetta lähipiiriinsä, johon kuuluvat muun muassa sanoittaja (Jamie Bell), manageri Bernie Taupin (Richard Madden) sekä äiti (Bryce Dallas Howard).

Elokuva esitetään Logomon KINO-salissa klo 19.00. Katsojien tulee ilmoittautua näytökseen ennakkoon täällä.

Elokuvapäivä järjestetään viranomaisten suosituksia noudattaen. Pyydämme myös osallistujia huomioimaan turvavälit ja pitämään huolen hygieniasta, huomioiden muut katsojat sekä näytöksiä järjestävät tahot.

💛 Pidäthän 1-2 metrin turvavälin muihin elokuvan ystäviin.
💛 Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä, vaikka katsomoissa huolehditaankin turvaväleistä.
💛 Muista pestä ja desinfioida kädet usein ja huolellisesti.
💛 Muista yskiä tai aivastaa puhtaaseen nenäliinaan tai hätätapauksessa hihaan.
💛 Huomioi riskiryhmään kuuluvat.
💛 Älä saavu näytöksiin kipeänä. Jos flunssa iskee tapahtumapäivänä, muistathan että Elokuvapäivään voi osallistua myös kotona ja somessa #elokuvapäiväkotona!

 

Ikäraja:

K12

Takaisin etusivulle