Paikallisten tekijöiden lyhytelokuvia

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 10/10/2020
15:30 - 16:30

Tapahtumapaikka
KINO-sali, Logomo

Kategoriat


Elokuvapäivänä nähdään kattaus paikallisten tekijöiden lyhytelokuvia! Näytöksen ikäraja on K18.

Kaarina Leinosen ’Working my ass off’lyhytelokuvassa nähdään, kuinka naisten aggressiivisuus on kielletty tabu, ja mitä siitä seuraa, kun keski-ikäinen näyttelijätär saa lopulta tarpeekseen.

’Ääni syvyydestä’ on H. P. Lovecraftin tarinoihin perustuva lyhytelokuva salaperäisestä äänestä meren pohjassa, joka johtaa erään tutkimusaluksen miehistön hulluuden rajoille. Ohjaus Joonas Allonen ja Antti Laakso, tuotanto Twisted Films.

’Pink Phantom’ on Turun Anikistit ry:n neljäs yhteinen elokuva. Kokeellinen lyhytelokuva kertoo tutun näköisestä hahmosta valheellisen kerronnan voimin.

’Expectancy’ on Juho Fossin trilleri isyydestä. Alex jää yksin kotiin viikonlopuksi remontoimaan huonetta hänen ja hänen vaimonsa syntymättömälle lapselle. Mutta pian huoneen itkuhälyttimestä alkaa kuulua ääniä hänen tulevaisuuden epäonnistumisista isänä.

Lisäksi esitetään Turussa kuvatun keskiaikaan sijoittuvan kauhuun nojaava draamalyhytelokuvan ’Älä vastaa’ teaser traileri.

Elokuvat esitetään Logomon KINO-salissa klo 15.30. Ilmoittaudu näytökseen ennakkoon: www.lyyti.in/lyhytelokuvat

 

Working my ass off -lyhytelokuvan juliste

Elokuvapäivä järjestetään viranomaisten suosituksia noudattaen. Pyydämme myös osallistujia huomioimaan turvavälit ja pitämään huolen hygieniasta, huomioiden muut katsojat sekä näytöksiä järjestävät tahot.

💛 Pidäthän 1-2 metrin turvavälin muihin elokuvan ystäviin.
💛 Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä, vaikka katsomoissa huolehditaankin turvaväleistä.
💛 Muista pestä ja desinfioida kädet usein ja huolellisesti.
💛 Muista yskiä tai aivastaa puhtaaseen nenäliinaan tai hätätapauksessa hihaan.
💛 Huomioi riskiryhmään kuuluvat.
💛 Älä saavu näytöksiin kipeänä. Jos flunssa iskee tapahtumapäivänä, muistathan että Elokuvapäivään voi osallistua myös kotona ja somessa #elokuvapäiväkotona!

 

Ikäraja: K18

Takaisin etusivulle