Once Upon a Time in Hollywood

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 10/10/2020
16:00 - 18:45

Tapahtumapaikka
Ravintola Uljas

Kategoriat


Ravintola Uljas esittää Elokuvapäivänä vuonna 2019 ensi-iltansa saaneen draamakomediaelokuvan Once Upon a Time in Hollywood!

Quentin Tarantinon ohjaama ja käsikirjoittama palkittu elokuva sijoittuu muutoksen kourissa olevaan vuoden 1969 Los Angelesiin. Once Upon a Time in Hollywood kertoo entisestä televisiosarjan tähdestä Rick Daltonista (Leonardo DiCaprio) ja tämän sijaisnäyttelijästä Cliff Boothista (Brad Pitt). Kaksikko yrittää selviytyä muuttuneella elokuva- ja televisio-alalla, jota he eivät enää ole tunnistaa omakseen.

Elokuva esitetään kahtena eri kellonaikana: 16.00 ja 20.00. 

(Näytösten kesto n. 2 h 40 min)

Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Ravintola Uljas on luonut elokuvan katsojille teemaan sopivan cocktail-listan ja tarjoaa hanatuotteet alennettuun hintaan. Katsojat voivat nauttia edulliseen hintaan myös snackseja, kuten sipsejä tai suolattua pähkinämixiä!

Elokuvapäivä järjestetään viranomaisten suosituksia noudattaen. Pyydämme myös osallistujia huomioimaan turvavälit ja pitämään huolen hygieniasta, huomioiden muut katsojat sekä näytöksiä järjestävät tahot.

💛 Pidäthän 1-2 metrin turvavälin muihin elokuvan ystäviin.
💛 Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä, vaikka katsomoissa huolehditaankin turvaväleistä.
💛 Muista pestä ja desinfioida kädet usein ja huolellisesti.
💛 Muista yskiä tai aivastaa puhtaaseen nenäliinaan tai hätätapauksessa hihaan.
💛 Huomioi riskiryhmään kuuluvat.
💛 Älä saavu näytöksiin kipeänä. Jos flunssa iskee tapahtumapäivänä, muistathan että Elokuvapäivään voi osallistua myös kotona ja somessa #elokuvapäiväkotona!

 

Ikäraja:

K18

Takaisin etusivulle