Mamma Mia! Here We Go Again

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 04/09/2021
19:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Vimma

Kategoriat


Ruotsalaisen ABBA-yhtyeen musiikin ympärille luodun menestyksekkään Mamma Mia! -musikaalin filmatisoinnin jatko osa Mamma Mia! Here We Go Again (2018) nähdään syksyn 2021 Elokuvapäivänä Vimmassa heti elokuvaparin ensimmäisen osan jälkeen.

Musikaalielokuva on sekä esiosa että jatko-osa vuoden 2008 elokuvalle Mamma Mia!; tarina jatkuu siitä mihin ensimmäinen elokuva jäi, ja mukana on myös takaumia Donna Sheridanin (Lily James / Meryl Streep) nuoruuteen vuoteen 1979. Takaumissa kerrotaan miten Donna päätyi Kalokairin saarelle sekä hänen ensitapaamisistaan tyttärensä Sophien (Amanda Seyfried) kolmen mahdollisen isän kanssa.

Elokuva sai odotetun ensi-iltansa 20. heinäkuuta 2018, kymmenen vuotta ja kymmenen päivää ensimmäisen elokuvan jälkeen, ja oli Suomessa vuoden 2018 katsotuin.

Mamma Mia! sekä sen jatko-osa Mamma Mia! Here We Go Again esitetään peräkkäin.

Esitys alkaa klo 19:00 Vimman 2. kerroksen teatterissa. 

Ilmoittaudu näytökseen tästä.

Ikäraja: S

Yleisömme ja kaikkien elokuvan ystävien turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikki näytökset järjestetään viranomaisten ohjeita noudattaen. Katsomopaikat on rajattu niin, että näytöksiin on turvallista tulla ja hygieniasta pidetään hyvää huolta. Huomiothan sinäkin osallistuessasi muut elokuvan ystävät:
💛 Tulethan vain terveenä.
💛 Pidä 2 metrin turvaväli muihin.
💛 Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä kaikissa tapahtumissa.
💛 Muista pestä ja desinfioida kädet usein ja huolellisesti.
💛 Yski ja aivasta hihan yläosaan tai kertakäyttönenäliinaan.
💛 Suosi kortti- ja lähimaksua käteisen sijaan.
💛 Pidä Koronavilkku päällä ja noudata sen ohjeita.

 

Takaisin etusivulle