Lomasankarit

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 05/03/2020
18:00 - 19:30

Tapahtumapaikka
Kirjan talo

Kategoriat


Turun Suomi-Kreikka-seura ry esittää Kirjan talolla kotimaisen seikkailuelokuvan Lomasankarit. Se kertoo Tonista ja hänen veljiensä lomamatkasta Kosin saarella Kreikassa. Sen piti olla tavallinen loma, mutta Tonin onkin pelastettava kaunis paikallinen tyttö Adriana kidnappaajien kynsistä. Kun käy ilmi, ettei keneenkään muuhun voi luottaa, joutuu Toni vastentahtoisesti tukeutumaan velipuoliensa apuun.

Poikakolmikon rauhallisesta etelänlomasta muodostuu perinteisiä pakettimatkoja huimasti hurjempi extremereissu täynnä vauhtia, valeasuja, varkauksia ja vaarallisia tilanteita. Tarumaisen saariston muinaisissa maisemissa, kuumilla rannoilla, pienillä vuoristoteillä ja Välimeren aalloilla syöksyvät seikkailijat henkensä kaupalla uhkaavasta tilanteesta toiseen. Pinnan alla ja pimeissä luolissa sankareita odottaa jotakin kaiken uhkarohkeuden arvoista: ikimuistoinen loma.

Extrana paikan päälle kertomaan elokuvan tekemisestä ja kuvauksista Kos-saarella saapuu Veikka Vainikka, joka näytteli yhtä elokuvan päähenkilöistä. Turun Suomi-Kreikka-seura ry tarjoilee myös näytöksessä mehua!

 

 

Kesto: 1 h 23 min

Ikäraja: 7

Takaisin etusivulle