Frozen – Huurteinen seikkailu

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 10/10/2020
14:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
KAUPPAKESKUS SKANSSI

Kategoriat


Kauppakeskus Skanssi esittää Elokuvapäivänä suositun Disneyn animaatioelokuvan Frozen-Huurteinen seikkailu! 

Arendelin kuningasperheen vanhemmalla tyttärellä Elsalla on erikoislaatuinen kyky: hän pystyy jäädyttämään esineitä yhdellä käden heilautuksella! Elsa ei kuitenkaan aina pysty hallitsemaan voimiaan, ja hän taikoo vahingossa kuningaskunnan ikuiseen talveen. Pikkusisko Anna lähtee jännittävälle matkalle etsimään vuorille paennutta siskoaan, sillä vain Elsa pystyisi palauttamaan kesän takaisin Arendeliin. Seurakseen huimalle seikkailulle Anna saa Kristoff-nimisen erämiehen, hupsun Sven-poron ja lumiukko Olafin.

Elokuva esitetään Skanssissa kahtena eri kellonaikana: (Näytösten kesto n. 1 h 40 min)                       

09.00: Frozen – Huurteinen seikkailu

14.00: Frozen – Huurteinen seikkailu                          

Leffat näytetään Skanssin 2. kerroksessa kampaamo Clipsin ja Click Shoesin välissä olevassa liiketilassa. 

Paikat elokuvanäytöksiin varataan ennakkoon tämän linkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/elokuviinskanssiin. Jokaiseen näytökseen otetaan vain 50 ensimmäistä ilmoittautunutta, eli paikat kannattaa varata ajoissa. 

Näytöksiin päästetään vain paikkansa varanneet, ja jokaisen näytöksen välissä tilan pinnat puhdistetaan huolellisesti. Saavuthan paikalle vain terveenä. Elokuvatilaan on valmiiksi järjestetty istumapaikat turvavälit huomioiden, joten toivomme, ettei niitä omatoimisesti siirreltäisi. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttämistä. Henkilökuntamme opastaa ja auttaa paikan päällä. Pidäthän myös sisääntulossa ja tilasta poistuessa turvavälit muihin, kuin oman seurueesi jäseniin. Näin luodaan meille kaikille mukava ja turvallinen leffapäivä! 💛

Ikäraja: K7

Takaisin etusivulle