Frozen 2

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 10/10/2020
11:30 - 13:30

Tapahtumapaikka
KAUPPAKESKUS SKANSSI

Kategoriat


Kauppakeskus Skanssi esittää Elokuvapäivänä Disneyn animaatioelokuvan Frozen 2! Frozen 2 on jatkoa edeltäjälleen jättihitille Frozen – Huurteinen seikkailu. 

Miksi Elsa sai syntyessään taikavoimat? Hän lähtee vaaralliselle, mutta tärkeälle matkalle kohti tuntematonta selvittämään totuutta menneisyydestään yhdessä prinsessasiskonsa Annan, lumiukko Olafin, Kristoffin ja poro Svenin kanssa. Edessä on lumottuja metsiä ja tummia meriä kaukana Arendelista. Mitä seikkailijat saavat selville kuningaskunnastaan?

Elokuva esitetään Skanssissa kahtena eri kellonaikana: (Näytösten kesto n. 1 h 40 min)                       

11.30: Frozen 2

16.30: Frozen 2

Leffat näytetään Skanssin 2. kerroksessa kampaamo Clipsin ja Click Shoesin välissä olevassa liiketilassa. 

Paikat elokuvanäytöksiin varataan ennakkoon tämän linkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/elokuviinskanssiin. Jokaiseen näytökseen otetaan vain 50 ensimmäistä ilmoittautunutta, eli paikat kannattaa varata ajoissa. 

 

Näytöksiin päästetään vain paikkansa varanneet, ja jokaisen näytöksen välissä tilan pinnat puhdistetaan huolellisesti. Saavuthan paikalle vain terveenä. Elokuvatilaan on valmiiksi järjestetty istumapaikat turvavälit huomioiden, joten toivomme, ettei niitä omatoimisesti siirreltäisi. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttämistä. Henkilökuntamme opastaa ja auttaa paikan päällä. Pidäthän myös sisääntulossa ja tilasta poistuessa turvavälit muihin, kuin oman seurueesi jäseniin. Näin luodaan meille kaikille mukava ja turvallinen leffapäivä! 💛

 

Ikäraja:

K7

Takaisin etusivulle