ETKONÄYTÖS 3.9: Peruna

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 03/09/2021
19:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Metsämäen ravirata

Kategoriat


Elokuvapäivä polkaistaan käyntiin jo perjantaina 3.9. etkonäytöksellä kotimaisesta Peruna-komediasta (2021) Metsämäen raviradalla.

Untamo (Joonas Nordman) on innovatiivinen nörtti, jonka kehitysvisioita ei ymmärretä lainkaan Hevonperän kylässä, 1600-luvun Suomessa. Hän pääsee kauppakaravaanin mukana Turkuun, josta alkaa hänen kivikkoinen tiensä yrittäjäksi. Parin kokeilun jälkeen tuotteeksi valikoituu upouusi mukulakasvi maapäärynä eli peruna. Untamon pitää enää keksiä miten myydä perunaa suomalaisille, joiden mielestä naurista parempaa ei ole – naurismarkkinoita hallitsevan linnanherran neuvonantajan (Kari Ketonen) laittaessa kapuloita rattaisiin.

Perunan on ohjannut Joona Tena (Roba, Syke, Supermarsu, FC Venus) ja käsikirjoittanut Pekko Pesonen (Napapiirin sankarit, Jättiläinen).

Ravintola Metsämäki klo 19:00, ovet 18:00

Ravintolanäytökseen voit varata paikkasi ostamalla leffaeväät ennakkoon Metsämäki-sovelluksessa sekä verkkokaupassa. Ostaessasi annoksen ruokalistalta ennakkoon Metsämäki sovulluksesta tai verkkokaupasta, voit tämän jälkeen varata pöydän Erja Kultilta  044-5381 149

Drive in näytös klo 21

Autoja mahtuu 100 kpl ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Katsomoon pääsee ajamaan klo 20:15 alkaen. Tervetuloa!

Lisätiedot www.turunhippos.fi.

Ikäraja: K7

Yleisömme ja kaikkien elokuvan ystävien turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikki näytökset järjestetään viranomaisten ohjeita noudattaen. Katsomopaikat on rajattu niin, että näytöksiin on turvallista tulla ja hygieniasta pidetään hyvää huolta. Huomiothan sinäkin osallistuessasi muut elokuvan ystävät:
💛 Tulethan vain terveenä.
💛 Pidä 2 metrin turvaväli muihin.
💛 Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä kaikissa tapahtumissa.
💛 Muista pestä ja desinfioida kädet usein ja huolellisesti.
💛 Yski ja aivasta hihan yläosaan tai kertakäyttönenäliinaan.
💛 Suosi kortti- ja lähimaksua käteisen sijaan.
💛 Pidä Koronavilkku päällä ja noudata sen ohjeita.

Takaisin etusivulle