Ensilumi

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 04/09/2021
17:00 - 18:30

Tapahtumapaikka
Kaarinatalo

Kategoriat


Elokuvapäivänä Kaarinatalolla nähdään koskettava kotimainen draamaelokuva Ensilumi (2020).

Mehdipourin perhe on asunut jo muutaman vuoden vastaanottokeskuksessa suomalaisessa pikkukaupungissa, kun he saavat tiedon, että heidän turvapaikkahakemuksensa on hylätty. He tekevät viimeisen mahdollisen valituksen päätöksestä ja jatkavat jokapäiväistä elämäänsä, vaikka tulevaisuus on epävarma. Perheen poika Ramin aloittaa ensimmäisen vuotensa yläkoulussa ja jokainen hetki on hänelle entistäkin kallisarvoisempi. Nuoruuden ja aikuisuuden kynnyksellä elävä Ramin opettelee löytämään oman äänensä ja paikkansa maailmassa parhaan ystävänsä Jigin kanssa. Samalla Raminin elämäniloa huokuvat isä ja äiti yrittävät rakentaa perheelleen onnellista ja turvallista elämää.

Esitys alkaa klo 17:00 Kaarinasalissa. Näytös on ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa Kaarinan kaupungin sivuilla.

Ikäraja: S

Yleisömme ja kaikkien elokuvan ystävien turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikki näytökset järjestetään viranomaisten ohjeita noudattaen. Katsomopaikat on rajattu niin, että näytöksiin on turvallista tulla ja hygieniasta pidetään hyvää huolta. Huomiothan sinäkin osallistuessasi muut elokuvan ystävät:
💛 Tulethan vain terveenä.
💛 Pidä 2 metrin turvaväli muihin.
💛 Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä kaikissa tapahtumissa.
💛 Muista pestä ja desinfioida kädet usein ja huolellisesti.
💛 Yski ja aivasta hihan yläosaan tai kertakäyttönenäliinaan.
💛 Suosi kortti- ja lähimaksua käteisen sijaan.
💛 Pidä Koronavilkku päällä ja noudata sen ohjeita.

Takaisin etusivulle