ELOKUVAPÄIVÄN ETKOT 9.10: Aika jonka sain

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 09/10/2020
18:00 - 22:00

Tapahtumapaikka
Metsämäen ravirata

Kategoriat


Tänä syksynä Elokuvapäivän tunnelmiin päästään jo perjantaina 9.10, kun Metsämäen ravirata järjestää huikeat Elokuvapäivän Etkot! 

Metsämäen raviradalla nähdään Tuukka Temosen upea Aika Jonka Sain -elokuva. Ilmaistapahtumassa saat seurata elokuvaa joko drive-in tyyliin omasta autosta Metsämäki areenan viistetyllä pihalla tai Ravintola Metsämäessä herkullisten tarjoilujen ja kylmän juoman äärellä. Kinotour rakentaa elokuvan esitystekniikan ja jättikankaat sekä ulos, että Ravintola Metsämäkeen.

 

 

Tuukka Temosen elokuva kertoo uskomattoman, tositapahtumiin pohjautuvan suomalaisen naisen selviytymistarinan. Jaana on ravintoloitsija ja kahden lapsen äiti, jonka vapaa-aika menee ratsastuksen parissa. Jaana elää yhdessä karismaattisen, mutta äkkipikaisen miesystävänsä Markon kanssa. Jaanan elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän halvaantuu vakavassa onnettomuudessa.

Esityksen tulee avaamaan ohjaaja Tuukka Temonen itse.

Ainutlaatuinen Elokuvapäivän Etkot -tapahtuma avaa Metsämäen Turku Globe Trotter viikonlopun. Metsämäessä tapahtumat jatkuvat lauantaina ja sunnuntaina Turku Globe Trotter tapahtumalla, jossa ravataan mm. Pohjoismaiden Mestaruuslähdöt kärry- ja montélähdöissä. Turku Globe Trotter ja Pohjoismaiden Mestaruus tapahtuman lisätiedot.

Tervetuloa Metsämäkeen!


Drive-in

Metsämäki areenan viistetyllä pihalla pystyt seuraamaan elokuvaa omasta autosta (äänentoisto autoradion kautta) amerikkalaiseen tyyliin. Viistetyssä katsomossa mahtuu seuraamaan elokuvaa hyviltä paikoilta noin 100 autoa. Autot otetaan sisään saapumisjärjestyksessä (klo 18.30 alkaen), joten varauduthan tulemaan ajoissa paikalle. Näytöksen avaa ohjaaja Tuukka Temonen klo 19 ja elokuva alkaa noin klo 19.30. Katsomon reunalla on Ravintola Metsämäen myyntipiste, josta pystyt ostamaan leffaherkut ja virvoikkeet. Tervetuloa!


Ravintola Metsämäki

Ravintola Metsämäen ravintolakatsomossa pääset nauttimaan elokuvaelämyksestä hyvä ruoan ja juoman äärellä. Ravintolassa on paikkoja hyvällä näkyvyydellä noin 350 ja paikkasi pystyt varaamaan ostamalla Metsämäki-sovelluksesta haluamasi tarjoilut illan ajaksi. Loput paikat (jos paikkoja on jäljellä) täytetään saapumisjärjestyksessä Ravintola Metsämäen ovelta klo 18.30 alkaen.

Jos haluat varata pöydän seurueellesi, osta tarjoilut etukäteen Metsämäki-sovelluksesta tai verkkokaupasta ja laita seurueen nimet erja.kult@turunhippos.fi osoitteeseen, niin varaamme teille yhteisen pöydän. Lataamalla Metsämäki-sovelluksen pystyt tilaamaan tarjoilijan pöytääsi myös esityksen aikana.

Ostamalla Metsämäki sovelluksesta varmistat paikkasi Ravintola Metsämäestä (tilatut tarjoilut toimitetaan pöytään ennen näytöstä heti saavuttessa jonka yhteydessä pystyy myös tilaamaan juomat ym. lisätarjoilut):

  • Popcorn ja 0,5l virvoitusjuoma 12€
  • Katkarapuleipä ja lasi viiniä 17€
  • Talon hampurilaisateria, ranskalaisilla ja majoneesilla 20€

Tarjoilut myynnissä nyt Metsämäki sovelluksessa ja verkkokaupassa – varaa paikkasi ajoissa!

 

Elokuvan jälkeen Q&A

Tuukka ja Olga Temonen ovat paikalla elokuvan ajan ja vetävät elokuvan jälkeen vielä kysy ja vastaa osion. Yleisö saa esittää elokuvan ohjaajalle ja pääosan esittäjälle kysymyksiä ja he vastaavat. Myös drive in katsomoon osallistuvat ovat tervetulleita ravintolaan elokuvan jälkeen jos paikkoja on jäljellä.

Takaisin etusivulle