Eläintohtori Dolittle

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 10/10/2020
14:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Forum Marinum, auditorio Ruuma

Kategoriat


Forum Marinum esittää Elokuvapäivänä Auditorio Ruumassa vuonna 2020 ensi-iltansa saaneen fantasia-seikkailuelokuvan Eläintohtori Dolittle!

Elokuva kertoo kuuluisasta lääkäri ja eläintohtori John Dolittlesta (Robert Downey Jr.), joka on erakoitunut värikkäiden eläinystäviensä kanssa kartanoonsa viktoriaanisen ajan Englannissa. Kun nuori kuningatar Viktoria (Jessie Buckley) sairastuu vakavasti, vastahakoisen Dolittlen on lähdettävä etsimään parannuskeinoa merten takaa. Tohtorin matkaan liittyvät myös nuori oppipoika ja kaarti luonteikkaita eläinystäviä. Kyseessä on koko perheen humoristinen seikkailuelokuva, joka viihdyttää varmasti etenkin pieniä katsojia!

Suuntaa ennen tai jälkeen elokuvan tutkimusmatkalle Forum Marinumin Lemmikit laineilla -näyttelyyn. Selvitä siellä merimiesten salaisuudet ja ratkaise arvoituksia omatoimisten tehtävien avulla!

Eläintohtori Dolittle esitetään klo 14.00. Näytös on dubattu suomeksi.

Koronatartuntojen ehkäisemiseksi olemme rajanneet osallistujamääräksi max. 40 hlö, jotta kaikille voidaan taata mukava ja turvallinen elokuvakokemus. Varmistaaksesi paikkasi näytöksessä ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen: kassa1@forum-marinum.fi

Elokuvapäivä järjestetään viranomaisten suosituksia noudattaen. Pyydämme myös osallistujia huomioimaan turvavälit ja pitämään huolen hygieniasta, huomioiden muut katsojat sekä näytöksiä järjestävät tahot.

💛 Pidäthän 1-2 metrin turvavälin muihin elokuvan ystäviin.
💛 Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä, vaikka katsomoissa huolehditaankin turvaväleistä.
💛 Muista pestä ja desinfioida kädet usein ja huolellisesti.
💛 Muista yskiä tai aivastaa puhtaaseen nenäliinaan tai hätätapauksessa hihaan.
💛 Huomioi riskiryhmään kuuluvat.
💛 Älä saavu näytöksiin kipeänä. Jos flunssa iskee tapahtumapäivänä, muistathan että Elokuvapäivään voi osallistua myös kotona ja somessa #elokuvapäiväkotona!

 

Elokuvan ikäraja: K7

Takaisin etusivulle