Boyhood

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 08/09/2018
15:00 - 17:45

Tapahtumapaikka
Teatro-sali, Logomo

Kategoriat


LOGOMO & SUNBORN CATERING ESITTÄÄ: Boyhood!

Boyhood on elämänmakuinen kasvutarina, joka seuraa Masonin (Ellar Coltrane) varttumista pojasta nuoreksi mieheksi. Ajan kulun voi aistia valkokankaalla ainutlaatuisella tavalla, sillä elokuvaa kuvattiin 12 vuoden ajan (2002-2013) samojen näyttelijöiden kanssa.

6-vuotiaan Masonin elämässä on tapahtumassa suuria ja hämmentäviä muutoksia: hänen yksinhuoltajaäitinsä Olivia (Patricia Arquette) on päättänyt, että perhe, johon kuuluu myös isosisko Samantha (Lorelei Linklater), muuttaa toiseen kaupunkiin. Samaan aikaan hänen pitkään Alaskassa asunut isänsä (Ethan Hawke) tekee yllättäen paluun lasten elämään.

Boyhood seuraa Masonin elämän käännekohtia yli vuosikymmenen ajan. Poikavuosiin jättävät jälkensä niin vanhemmat, vanhempien uudet puolisot, tytöt, opettajat, pomot, vaaranpaikat, intohimot kuin luovat pyrkimyksetkin. Kaiken keskellä Masonin on löydettävä oma tiensä itse. 

Elokuvaa ennen on myös mahdollista nauttia brunssista, sillä Teatron uusi lauantaibrunssi on ensimmäistä kertaa tarjolla la 8.9. klo 12-15!
Brunssin hinta 19,50e. Tee varaus jo ennakkoon: https://www.logomokitchen.fi/tapahtuma/lauantaibrunssi-105/ 

K12 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Y0oX0xiwOv8 

Takaisin etusivulle