Bohemian Rhapsody

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 04/09/2021
20:00 - 22:15

Tapahtumapaikka
Hansakortteli, Hansatori

Kategoriat


Lauantaina 4.9. Hansatorin valloittaa Oscar-palkittu (paras miespääosa, Rami Malek; paras leikkaus; paras äänileikkaus; paras äänitys) tositapahtumiin perustuva draamaelokuva Bohemian Rhapsody.

Bohemian Rhapsody (2018) on Bryan Singerin ohjaama järisyttävä kunnianosoitus Queenin musiikille ja yhtyeen legendaariselle laulajalle Freddie Mercurylle, josta tuli yksi maailman rakastetuimmista viihdyttäjistä. Yhtyeen rakettimainen nousu, ikoniset kappaleet ja vallankumouksellinen soundi olivat kaikki vähällä tuhoutua, kun Mercuryn elämä lähti syöksykierteeseen. Yhtyeen voitokas paluu kulminoitui ikoniseen esiintymiseen Live Aid -konsertissa. Queenin perintö inspiroi kaikkia unelmoijia, ulkopuolisia ja musiikkia rakastavia tänäkin päivänä.

Esitys alkaa klo 20:00.

Näytös on ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti.

Varaa oma paikkasi musiikintäyteiseen elämykseen täältä!

Näytös on osa Hansakorttelin Hansailmiötä. Hansailmiö on uusi, tapahtumaa suurempi kokemus, joka kattaa tarjolle parasta kaupunkikulttuuria. Luvassa on elämyksellistä ohjelmaa paneelikeskusteluista muotinäytöksiin – sekä tietysti koko kauppakeskus tulvillaan tarjouksia. Astu ilmiöön ja vaikutu!

Yleisömme ja kaikkien elokuvan ystävien turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikki näytökset järjestetään viranomaisten ohjeita noudattaen. Katsomopaikat on rajattu niin, että näytöksiin on turvallista tulla ja hygieniasta pidetään hyvää huolta. Huomiothan sinäkin osallistuessasi muut elokuvan ystävät:
💛 Tulethan vain terveenä.
💛 Pidä 2 metrin turvaväli muihin.
💛 Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä kaikissa tapahtumissa.
💛 Muista pestä ja desinfioida kädet usein ja huolellisesti.
💛 Yski ja aivasta hihan yläosaan tai kertakäyttönenäliinaan.
💛 Suosi kortti- ja lähimaksua käteisen sijaan.
💛 Pidä Koronavilkku päällä ja noudata sen ohjeita.

Takaisin etusivulle