Scene Turku

Elokuvapäivän takana on Turkulainen yhdistys Scene, viralliselta nimeltään Elokuvakaupunki Turku ry. Scenen tavoite on edistää elokuvaharrastamista Turussa ja toimia siltana alan harrastajien ja ammattilaisten välillä.

Tapahtuman esteettömyys

Elokuvapäivän ohjelmisto vaihtuu jokaiseen tapahtumaan, ja vuosittain mukana järjestämässä näytöksiä on eri yhdistyksiä ja yrityksiä. Jokainen näytös on eri näytöksenjärjestäjän järjestämä, mikä tarkoittaa esteettömyyden kannalta, ettemme voi valitettavasti taata yksittäisen näytöksen esteettömyyttä.

Näytöksien esteettömyystiedot näet näytöksen ohjelmasivulta. Tarkempia tietoja voi kysyä meiltä, tai suoraan näytöksenjärjestäjältä, eli yhdistykseltä tai yritykseltä, jonka tiloissa näytös järjestetään.

Syksyisen ulkoilmanäytöksemme paikka vaihtuu vuosittain, lisäämme tapahtuman tarkemmat esteettömyystiedot kun seuraava ulkoilmanäytöksen paikka on varmistunut. 

Tapahtuma on syrjintävapaa, ja otamme kaikki mahdolliset syrjintään liittyvät epäkohdat välittömästi käsittelyyn. Esteettömyydestä ja lisätiedoista voi mielellään olla meihin yhteydessä ennen tapahtumaa!

Kuva hymyilevästä henkilöstä, jonka lyhyet vaaleat hiukset on leikattu sivulta siiliksi. Hänen päällään on keltainen paita ja beige ruudullinen takki. Taustalla osittain jäinen merimaisema ja metsää.

Ota yhteyttä

Elokuvapäivän tuottaja
Onerva Leino

+358 40 873 1474

scene@turku.fi