ULKOILMANÄYTÖS – TOVE (K12)

Syksyn Elokuvapäivä huipentuu ulkoilmanäytökseen Turun Tuomiokirkkotorilla klo 20:00. Näytöksessä saamme nauttia livemusiikista, ja suurelta valkokankaalta katsotaan elokuva TOVE. Varaathan lippusi ajoissa!
klo 20:00
3h 0min
Draama, Kotimainen
Turun Tuomiokirkkotori

Tietoa elokuvasta

Syksyn 2022 Elokuvapäivä huipentuu perinteiseen ulkoilmanäytökseen, joka tänä vuonna järjestetään Turun Tuomiokirkkotorilla! Ovet esitykseen aukeavat klo 20:00, jolloin saamme nauttia livemusiikista paikan päällä. Klo 21:00 alamme katsoa yhdessä illan elokuvaa, Zaida Bergrothin vangitsevaa draamaa TOVE.

Ulkoilmanäytöksen tapahtumapaikallakin kuvattu TOVE (2020) kertoo taidemaalari Tove Janssonin (Alma Pöysti) nuoruudesta, jota hänen sodanjälkeinen taiteellinen ja sosiaalinen vapautensa kehystää. Hänen epäsovinnainen elämäntapansa – nykytaide, huimaavat juhlat ja avoin suhde naimisissa olevan poliitikon kanssa – eivät ole kuvanveistäjäisän mieleen. Toven vapaudenkaipuu joutuu koetukselle, kun hän tapaa teatterijohtaja Vivica Bandlerin. Rakkaus Vivicaa kohdaan on sähköistävää ja kaikennielevää, mutta Tove alkaa ymmärtää, että hänen tulisi saada sille vastakaikua.

Kun Tove alkaa löytää taiteilijan identiteettinsä, hänen täytyy samalla löytää itsensä – mutta rakkaus Vivicaa kohtaan on todellisen vapauden tiellä. TOVE on vangitseva draama maailmankuulun taiteilijan luovasta energiasta sekä identiteetin ja vapauden etsinnästä.


Tapahtuma on ilmainen, mutta oma paikka täytyy varata ennakkoon. Voit varata yhden paikan kerrallaan. Ilmoittautumislinkki ensimmäiseen lippujenjakoon löytyy tästä:

https://www.lyyti.in/Elokuvapaiva_2022__Toveulkoilmanaytos_4670


Paikat ovat numeroimattomat ja katsomo täytetään saapumisjärjestyksessä, joten suosittelemme saapumaan paikalle ajoissa. Muistathan lämpimän ja säähän sopivan vaatetuksen!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sijainti kartalla

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

scene@turku.fi

Elokuvakaupunki Turku ry
Läntinen Rantakatu 13
20100 Turku

© 2022 Scene / Elokuvakaupunki Turku ry