JP ja murtovaras (7)

Kaarinan seurakunnan päivän viimeinen näytös klo 18 on JP ja murtovaras. Elokuva on romaaniin perustuva lastendekkari. Tervetuloa!
klo 18:00
1h 4min
Kotimainen, Lapsille, Seikkailu
Kaarinan kirkko

Tietoa elokuvasta

Kaarinan seurakunta järjestää Elokuvapäivänä kolme näytöstä eri ikäryhmille, joista viimeisenä klo 18 nähdään koululaisnäytös JP ja murtovaras (2021). Näytöksessä on tarjoilua, sekä osallistujille pieni yllätyslahja!

Jani Korhosen ohjaama JP ja murtovaras on Tytti Salon kirjoittamaan samannimiseen lastenromaaniin perustuva lastendekkari. Sallikkalan kuntaa piinaa sarja murtovarkauksia, ja luvattomalle yöseikkailulle lähtenyt lapsikolmikko luulee nähneensä varkaan itse teossa. Ollin, Rutun ja Minnin kesäloma saa aivan uuden käänteen, sillä heidän on perustettava salapoliisitoimisto ja ratkaistava juttu — jos vanhemmat saisivat tietää, luvassa olisi loppukesäksi ainakin ”kaverikielto, pelikielto, karkkikielto ja puhelinkielto”.

Jännittävissä tilanteissa lapsikolmikko Olli, Ruttu ja Minni laittavat käytäntöön seurakunnan kesäleirillä oppimaansa ja rukoilevat Jeesukselta apua. Näin elokuvassa käsitellään lapsenmielisesti myös kristillisiä teemoja, kuten uskoa ja rukousta.

Kaarinan kirkon toisen kerroksen saliin on esteetön kulku ulkona ja sisällä, ja paikalla on esteetön wc.

Näytökseen on vapaa pääsy, tervetuloa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sijainti kartalla