Elokuvia Turusta -näyttely

Länsi-Suomen elokuvakomission ”Elokuvia Turusta - behind the scenes” -näyttelyssä pääsee tutustumaan Turun seudulla kuvattuihin tv- ja elokuvatuotantoihin.
klo 09:00
9h
Muu
Turun pääkirjasto

Tietoa elokuvasta

Länsi-Suomen elokuvakomission ”Elokuvia Turusta – behind the scenes” -näyttelyssä pääsee tutustumaan Turun seudulla kuvattuihin tv- ja elokuvatuotantoihin.

Näyttely havainnollistaa Länsi-Suomen elokuvakomission toimintaa ja juhlistaa elokuvakaupunki Turun aktiivista elokuva-alaa.

Näyttelyyn pääsee tutustumaan Turun pääkirjastossa 1.–31.3.2022.

Näyttelyssä on esillä Tyttökuningas sekä Onneli, Anneli ja nukutuskello –elokuvien rooliasuja, behind the scenes –tarinoita sekä elokuvantekijöiden kommentteja Turun ja Salon seudulla kuvaamisesta.

Turun pääkirjaston aula ja tieto-osasto täyttyvät Turussa kuvattujen tuotantojen julisteista, ja nähtävillä on myös rekvisiittaa Tom of Finland –elokuvasta, sekä söpöjä Pikkuli –hahmoja ja mm. kuvakäsikirjoitus.

Länsi-Suomen elokuvakomission (WFFC) markkinoi Turun seutua kuvauspaikaksi kansainvälisille ja kotimaisille elokuva- ja tv-tuotannoille ja tarjoaa palveluita seudulla kuvaaville tuotannoille. 2000-luvulla Turun seudulla on kuvattu yli 70 elokuvaa ja tv-sarjaa, jotka ovat kuuluneet elokuvakomission palveluiden piiriin. Länsi-Suomen elokuvakomissio kuuluu Elämysteollisuus -kärkialaan Turku Science Park Oy:ssä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sijainti kartalla

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

scene@turku.fi

Elokuvakaupunki Turku ry
Läntinen Rantakatu 13
20100 Turku

© 2022 Scene / Elokuvakaupunki Turku ry