Cruella (K12)

Turun Tyttöjen Talon kahdesta Cruella-elokuvan esityksestä jälkimmäinen alkaa klo 17:00. Cruella kertoo pahamaineisen 101 Dalmatialaista -hahmon syntytarinan.
klo 17:00
2h 14min
Seikkailu, Muu
Turun Tyttöjen Talo

Tietoa elokuvasta

Turun Tyttöjen Talo esittää kaksi kertaa elokuvan Cruella tämän syksyn Elokuvapäivässä!

Vuonna 2021 julkaistu Cruella on Craig Gillespien ohjaama live-action -elokuva, joka tuo 101 Dalmatialaista -elokuvasta tutun Cruella de Vilin takaisin valkokankaalle ja kertoo tämän pahamaineisen hahmon syntytarinan.

70-luvun Lontooseen, keskelle punk rock -vallankumousta sijoittuva Cruella seuraavaa nuorta Estella-nimistä huijaria (Emma Stone), joka on sekä nokkela että luova – ja päättänyt nousta muotimaailman suureksi nimeksi. Hän ystävystyy nuorten varkaiden kanssa, jotka arvostavat Estellan vallattomuutta ja yhdessä he onnistuvat rakentamaan itselleen elämän Lontoon kaduilla. Estellan ja muotilegenda paronitar von Hellmanin (Emma Thompson) kohtaaminen tuo esiin paljastuksia ja laittaa liikkeelle tapahtumaketjun, joiden seurauksena Estella päästää pirullisen puolensa valloilleen ja hänestä kuoriutuu räikeä, muodikas ja kostonhaluinen Cruella.

Elokuva esitetään Turun Tyttöjen Talolla keskustassa klo 14:00 ja uudestaan klo 17:00.

Näytökseen on vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti. Varaathan paikkasi etukäteen soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 045 255 7170 / Emmi-Riikka. Tervetuloa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sijainti kartalla

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

scene@turku.fi

Elokuvakaupunki Turku ry
Läntinen Rantakatu 13
20100 Turku

© 2022 Scene / Elokuvakaupunki Turku ry