Scene hakee harjoittelijaa Elokuvapäivälle

Oletko kiinnostunut elokuvista, innostut hyvin järjestetyistä tapahtumista ja taidat somen salat? Hae mukaan tekemään syksyn Elokuvapäivää 10.10.2020!

Elokuvapäivän tuotantoharjoittelija pääsee osaksi turkulaisten rakastaman elokuvatapahtuman järjestämistä, saa hyvät verkostot Turun kulttuurikentällä ja monipuolisesti kokemusta tapahtumatuotannosta sekä markkinoinnista ja viestinnästä. 

Elokuvapäivä on jo perinteinen kaupunkitapahtuma, joka muuttaa Turun lähialueineen suureksi elokuvanäyttämöksi kahdesti vuodessa. Yleisö pääsee nauttimaan kymmenistä yhteistyökumppaneiden tarjoamista, katsojille maksuttomista elokuvanäytöksistä eri puolilla kaupunkia, koko päivän ajan. Kaikilla Turun alueen yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus järjestää oma näytös yhteistyössä Scenen kanssa. Syksyisin tapahtuma huipentuu päänäytökseen, joissa on viime vuosina katsottu Turussa kuvattuja elokuvia mm. Vartiovuorella, Turun linnassa ja Aurajoen yli.

Tuotantoharjoittelijana pääset laittamaan taitosi käytäntöön Elokuvapäivän viestinnän ja tuotannon tehtävissä. Työtehtäviä ovat mm. someviestinnän suunnittelu ja toteutus, nettisivujen sisällöntuotanto sekä kumppaninäytösten ja päänäytöksen koordinointia. Voit vaikuttaa työnkuvaasi omien kiinnostustesi, vahvuuksiesi ja oppimistavoitteidesi mukaan!

Mitä toivomme sinulta?

  • Soveltuvaa koulutusalaa (esim. kulttuurituotanto, viestintä tai liiketoiminta)
  • Hyviä tiimityötaitoja
  • Oma-aloitteisuutta
  • Kiinnostusta tapahtumia ja elokuvakulttuuria kohtaan
  • Arvostamme aiempaa kokemusta tapahtumatuotannosta, viestinnästä ja/tai asiakaspalvelusta, mutta tärkeintä on aurinkoinen asenne sekä into tehdä ja oppia uutta!

Harjoittelu on palkaton, joten toivomme, että voit lukea harjoittelujakson osaksi opintojasi. Harjoittelu alkaa elo-syyskuussa ja päättyy lokakuussa tapahtuman jälkeen. Työaika on sovittavissa ja etätyö on mahdollista ennen tapahtumaa.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen ella.metsala@turkubusinessregion.com. Hakuaika päättyy su 16.8. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä – laitathan siis hakemuksesi pian!

 

Lisätietoja:

Ella Metsälä, tuottaja
ella.metsala@turkubusinessregion.com
050 4989 329 (arkisin klo 9-15)

www.elokuvapaiva.fi

Takaisin etusivulle