Kategoria: Ajankohtaista

Kevään Elokuvapäivä on 8.3.!

8.3. on taas elokuvien täyteinen päivä, kun yritykset ja yhteisöt järjestävät yhteistyössä Scenen kanssa katsojille maksuttomia elokuvaelämyksiä eri puolilla kaupunkia!

Kiitos kaikille osallistuneille onnistuneesta Elokuvapäivästä!

Syksyn 2017 Elokuvapäivä oli jälleen onnistunut; maksuttomia elokuvanäytöksiä oli lähes kolmekymmentä ympäri Turkua ja yli 100 kotona järjestettyä leffa-iltaa Elisa Viihteen parissa!

Kiitos yhteistyökumppaneille ja kaikille Elokuvapäivään osallistuneille – tunnelma näytöksissä oli mieletön. Illan kruunasi Dome Karukosken puheella avattu Tom Of Finlandin ulkoilmanäytös ja vaikka vettä satoi, oli katsomossa fiilis ja asenne kohdallaan!

Seuraava Elokuvapäivä järjestetään ensivuoden maaliskuussa. Pysykää siis kuulolla!

Elisa Viihde tarjoaa Elokuvapäivänä elokuvan kotisohville!

Elisa Viihde tarjoaa Elokuvapäivänä elokuvan kotisohville!

Tiesitkö että kuka tahansa voi vuokrata elokuvia Elisa Viihteen nettivuokraamosta osoitteessa www.elisa.fi/vuokraamo? Pääset rekisteröitymään palveluun maksutta tietokoneella ja leffavuokran voit maksaa kätevästi maksukortilla.

Elokuvapäivänä Elisa Viihde tarjoaa mahdollisuuden nauttia ja tutustua viihdepalvelun tarjontaan maksutta! Ilmoita näytöksesi mukaan Elokuvapäivän nettisivujen kautta PE 8.9. klo 13.00 mennessä!

Katso lisää ja ilmoita oma näytöksesi: www.elokuvapaiva.fi ja klikkaa ’järjestä näytös’.

Huom! Elisa Viihteen tarjoamat koodit on tarkoitettu ainoastaan kotona katsottavaksi, ei julkisiin näytöksiin! Koodeja rajoitetusti.

Tom Of Finlandin jokirannan näytökseen voi voittaa lippuja!

Arvomme lippuja Tom Of Finlandin jokirannan näytökseen Elokuvapäivän Facebook-tapahtumassa. Arvontaan osallistumalla voit voittaa viisi paikkaa Terhi-veneessä – elokuvaa pääsee siis katsomaan kirjaimellisesti joesta.

Ohjeet arvontaan sekä osallistuminen löytyvät Facebook-sivultamme!

Venekatsomon tarjoaa Bike & Boat World!

 

I’M WITH TOM – Nahkatyöpaja

Virittäydy illan Tom Of Finland-tunnelmaan I’M WITH TOM – nahkatyöpajassa!

Scene Turku järjestää Elokuvapäivänä käsityöpajan Tom Of Finlandin hengessä – pääset valmistamaan nahkamateriaaleista esimerkiksi avaimenperiä ja koruja!

Pajoja järjestetään kolme, joista ensimmäinen alkaa kello 17 ja jokaiselle pajalle on varattu 45 minuuttia.

 

Pajat toteutetaan Scene Turun tiloissa osoitteessa Läntinen Rantakatu 13.

HINNAT:

15€

Alennettu hinta Scenen jäsenille 10€

 

Maksamaan pääset osoitteessa http://sceneturku.mycashflow.fi/ . Valitse tuoteryhmästä mihin aikaan haluat tulla ja lisää tuote ostoskoriin!

 

Tervetuloa askartelemaan ja viettämään Elokuvapäivää!

Tom of Finland -elokuvaa katsotaan Elokuvapäivänä Aurajoen yli!

Elokuvapäivänä 9.9. Aurajokiranta muuttuu elokuvateatteriksi, kun Turussakin kuvattu, kaarinalaisesta Touko Laaksosesta kertova Tom of Finland -elokuva esitetään jokirannassa, Läntinen Rantakatu 17. Näytöstä varten 12-metrinen valkokangas ripustetaan joen itärannalla olevan Papa Joe ravintolalaivan kylkeen. Elokuvaa katsotaan joen yli, sillä katsomo on länsirannalla. Paikkoja tulee olemaan n. 500.

Jokirannan ulkoilmanäytöksen liput tarjoavat Hansakortteli, Leipomo Rosten, Turun yrittäjät ja Bike & Boat World. Maksuttomat liput tulevat jakoon 22.8. Lipun voi noutaa Hallin Lippikseltä (Turun Kaupunginteatterin lippumyymälä Kauppahallissa, Eerikinkatu 16, 20100 Turku).

Näytös alkaa klo 21.30, portit avataan jo 20.00. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä paikat ovat numeroimattomat.

Syksyn Elokuvapäivä on 9.9.2017!

Syksyn Elokuvapäivä on 9.9.!

Elokuvakaupunki Turku ry eli Scene järjestää kaksi kertaa vuodessa Elokuvapäivä – tapahtuman. Elokuvapäivänä Turun alueen yrityksillä ja yhdistyksillä on yhteistyössä Scenen kanssa mahdollisuus järjestää oma elokuvanäytös ja siten tavoittaa ja kohdata asiakkaitaan ja sidosryhmiään uudella tavalla. Yleisölle Elokuvapäivä tarjoaa mahdollisuuden osallistua kymmeniin yhteistyökumppanien tarjoamiin ilmaisiin elokuvanäytöksiin!

Syksyn 2016 Elokuvapäivä huipentui 2000 katsojan Luokkakokous –elokuvan näytökseen Veritas stadionilla ja tämänkin syksyn Elokuvapäivään on suunnitteilla suuri ulkoilmanäytös.

Haluatko järjestää oman näytöksen tai yhteistyökumppaniksi ulkoilmanäytökseen? Olethan yhteydessä niin kerromme lisää: scene@turku.fi tai p. 040 547 0277!

 

Seuraava Elokuvapäivä on syyskuun alussa!

Kiitos kaikille Elokuvapäivään osallistuneille!

Päivän aikana järjestettiin huikeat 20 julkista ja 134 yksityistä elokuvanäytöstä. Seuraava Elokuvapäivä järjestetään syyskuun alussa, nähdään silloin!