Kategoria: Ajankohtaista

Kevään Elokuvapäivä on 7.3.2019!

Perinteikästä Elokuvapäivää vietetään jälleen Turussa torstaina 7.3.2019. Elokuvapäivänä Turun alueen yrityksillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus järjestää yhteistyössä Scenen kanssa elokuvanäytöksiä. Yhteistyökumppaneiden tarjoamia, katsojille maksuttomia näytöksiä tullaan järjestämään koko päivän ajan ympäri kaupunkia.

 

Haluatko järjestää oman elokuvanäytöksen? Olethan yhteydessä sähköpostitse scene@turku.fi

 

Elisa Viihde -koodeilla suuri kysyntä Elokuvapäivänä

Elokuvapäivän Elisa Viihde -koodeja haettiin tänä vuonna enemmän kuin koskaan – upeaa että niin moni on innostunut viettämään Elokuvapäivää myös kotoa käsin! Valitettavasti koodien rajallisen määrän ja suuren kysynnän vuoksi koodeja ei riittänyt tällä kertaa aivan kaikille halukkaille. Koodit jaettiin aikajärjestyksessä ja niitä annettiin 1 kpl / henkilö.

Elokuvapäivää pääsee onneksi viettämään myös moniin erilaisiin ilmaisnäytöksiin ympäri kaupunkia!

Tutustu Elisa viihteen elokuvatarjontaan maksutta Elokuvapäivänä!

Tiesitkö, että kuka tahansa voi vuokrata elokuvia Elisa Viihteestä? Tutustu tuhansien leffojen tarjontaan, löydä suosikkisi ja katso millä laitteella haluat – ilman kuukausimaksua.
 
Elokuvapäivänä Elisa viihde tarjoaa mahdollisuuden tutustua elokuvatarjontaansa maksutta! Tilaa koodi Elokuvapäivän verkkosivuilta ja nauti elokuvasta perheen tai ystävien kesken.
 
Huom! Elisa Viihteen tarjoamat koodit on tarkoitettu ainoastaan kotona katsottavaksi, eivät julkisiin näytöksiin. Koodeja on rajattu määrä. Tilaa koodi la 8.9. klo 11. mennessä.
Klikkaa kohtaa ”järjestä näytös” ja sen jälkeen ”yksityinen henkilö” niin pääset tilaamaan koodin!

Movie Walk ja Dressing the Girl King Elokuvapäivänä!

Elokuvapäivänä järjestetään Movie Walk, joka kuljettaa osallistujat läpi Turun keskustan ja Turussa kuvattujen elokuvien kuvauspaikkojen!

Movie Walk päättyy hotelli Marina Palacelle, jonka Submarinassa kierrosta seuraa klo 14 kaikille avoin tilaisuus, joka kertoo Tyttökuningas-elokuvan puvustamisesta. Tilaisuudessa esitetään Dressing the Girl King -dokumentti (10 min) ja lyhyt esittely elokuvan puvustuksesta, johon pääsee tutustumaan myös esillä olevien pukujen kautta!

Lipun Movie Walkiin voi ostaa osoitteesta www.visitturku.fi/walk-teemakavelyt (lippu maksaa 10e). Marina Palacen tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, eikä vaadi ilmoittautumista. Tervetuloa!

Tyttökuningas-lippuja jaossa 29.8.!

Kohta niitä taas saa, nimittäin lippuja Turun linnan Tyttökuningas-näytökseen!

Jaamme lippuja keskiviikkona 29.8. aamulla klo 9 ja iltapäivällä klo 15. Jako tapahtuu Länsi-Suomen elokuvakomission edessä, osoitteessa Läntinen rantakatu 13.

Tervetuloa!

Ensimmäiset Tyttökuningas-liput saatavilla 16.8.!

Saimme ensimmäisen pienen erän lippuja Turun linnan Tyttökuningas-näytökseen. Tule hakemaan omasi Turun Taiteiden yönä torstaina 16.8. pisteeltämme Hansakorttelin Marimekon edestä klo 16 eteenpäin!

Samalla voit myös liittyä Scene ry:n elokuva-avustajarekisteriin sekä maistella Leipomo Rostenin Siemenrapeat Välipalakeksejä!